За нас

ИНФОРМА следи успешни примери од светот, за важност и релевантност на информацијата. ИНФОРМА забавува и вклучува млади, кои се публика и креатори на овие вести.
Главната цел е поставување на силен стандард, кој ќе биде прогресивен и кај возразната публика.

ИФОРМА се реализира со поддршка на Амбасадата на Холандија во Македонија

Advertisements