ГОТОВО Е: И таа заминува

0

Денес се очекува Владата да ја разреши д-р. Иринка Сотирова – Бухова од позицијата прв човек на Државниот санитарен и здравствен инспекторат.

На владина седница, разрешување на директорката на ДСЗИ Ирина Бухова. За заднината на одлуката и случувањата во Министерството за здравство кои претходеа на ваква разврска наскоро.

Сподели